Prolights Air5Fan ile İstanbul’daki “Hep Yeni Kal” müzik festivalinde tüm dikkatleri üzerine çekti

Türk ve uluslararası müzik sahnesinde kendisini önemli bir şarkıcı olarak kabul ettiren şarkı yazarı ve pop müzik sanatçısı Mabel Matiz performansıyla “Hep Yeni Kal” müzik festivalinde Prolights Air5Fan’ler dinleyicileri etkiledi.

Festival prestijli lokasyonuyla, dünyaca ünlü Imagine Dragons, Elton John, Iron Maiden, Deep Purple ve Lana Del Rey gibi artist ve grupların de sahne aldığı İstanbul’daki en iyi sahnelerden ve buluşma noktalarından biri olan, Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirildi. 

Prolights Türkiye distribütörü Modern Elektronik Küçükçiftlik Park sistem entegratörü ve kiralama şirketi olan SOLID Technical’a PROLIGHTS cihazlarının tedariğini sağladı. Etkinlik için etkinlik planlama ajansı Epifoni Events ve ışık tasarımcısı Sinan Akbaş katkılarıyla olağanüstü bir ışık sistemi tasarlandı ve kuruldu.

Mabel Matiz konserindeki sahne ışıklandırması için toplada 48 adet PROLIGHTS  Air5Fan kullanıldı; yarısı sahnede konumlandırıldı, diğer yarısı ise performans boyunca etkileyici bir ışıklandırma şovu sunmak için dairesel bir yapıda konumlandırıldı. 

“Sonuç müthişti,” Sinan Akbaş aktardı. “PROLIGHTS Air5Fan’lar oldukça çok yönlü ve olağanüstü parlaklık sunuyor. Dairesel bir yapıyla ünitelerin yanlarındaki aynaların kullanımı inanılmaz bir sahne efekti oluşturdu ve kesinlikle Mabel’in harka performansına katkı sağladı. Tüm duyulara hitab eden bir şov oldu.”